Jag kanske skulle ha blivit skådespelare

I vilket fall som helst är det för sent att tänka sig en karriär som skådespelare nu, dessutom är jag för gammal för att det ska va realistiskt slå in på den banan.

Jag lånade en bok när vi var inne en kort vända på biblioteket idag. Boken heter, dansa för oss, av, Michael Nyqvist. Det är en sån där bok som det är svårt att lägga ifrån sig när man väl har börjat att läsa den. De första 70 sidorna gick av bara farten, en minst sagt fängslande text av en av de främsta skådespelarna som nånsin har beträtt en teaterscen i det här landet.

En kul anekdot från boken är när han har fått en avi på ett rätt ansenligt belopp på 25 000:- Det var bara det att när han befinner sig på plats  för att ta ut pengarna som han för övrigt knappt själv visste var dom kom ifrån upptäcker han att det på avin står K. Nyqvist, vilket var en man som bodde i samma trappuppgång där han själv bodde. Rätt snöpligt, men ärlig som han var gick ha sen och la ner den till rätt innehavare. Han blev säkert glad. Och just nu lyssnar jag på låten: Let the best man win, med Louise Hoffsten. Hon har bra riv i rösten den tjejen.

Och förresten, varför hälla av spagettin i ett durkslag när det finns diskho? Signerat M. Nyqvist

Annonser

Författare:

Man kanske inte i sina bästa år, men ej heller i mina sämsta år. Sedan 2007 är jag gift med Kristina. Tillsammans har vi 4 vuxna barn, samt 8 barnbarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s