Ur någon annans synvinkel

Eller de som talar mot bättre vetande, kommer det här inlägget att handla om.

Ibland händer det att man antingen hör talas om en del människor som, något som jag är säker på att det är personer som de flesta av oss nån gång i livet stöter på som i sin tvärsäkerhet slår fast att allt det som de själva inte har varken sett och hört eller har någon erfarenhet av det har aldrig hänt.

För några år sen i samband med att en kvinna ( detta var under apartheid tidens dagar i Sydafrika?) besökte Sydafrika, detta i syfte för att där framföra en rad konserter där, så hade hon gjort ett uttalande i media om hur det förhöll sig med saker och ting där, men i och med att hon själv enligt var hon själv påstod inte fanns några som helst spår av apartheidlagar, för i och med att hon vare sig hade sett eller hört nåt som så att säga tydde på motsatsen så följaktligen existerade det inte. Ska nämnas här att hon fick mycket kritik för det uttalandet sen, om hon sen tog till sig kritiken låter jag vara osagt.

När sånt här inträffar försöker jag alltid att söka mig förstå mig på varför vederbörande agerar och pratar på det sätt man gör, men hitintills har jag inte knäckt den nöten, tycks inte finnas nån lösning på det. Så förhoppningsvis finns det nån som läser det här som  är bättre på att både förklara och förstå vad det hela handlar om än vad jag är.

Annonser

Författare:

Man kanske inte i sina bästa år, men ej heller i mina sämsta år. Sedan 2007 är jag gift med Kristina. Tillsammans har vi 4 vuxna barn, samt 8 barnbarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s